Dit profiel beschrijft uw Persoonlijke Stijl, uw specifieke manier van doen. Uw Persoonlijke Stijl bepaalt in grote mate hoe u handelt en reageert in bepaalde situaties. Met dit inzicht kunt u zichzelf en anderen beter begrijpen en uw persoonlijke effectiviteit aanzienlijk vergroten.
Verschillende typen mensen hebben verschillende manieren van doen en onderliggende behoeften.
Als we daar inzicht in krijgen dan kunnen we elkaar beter begrijpen. We kunnen ons afstemmen op de behoeften van de ander en daarmee zal de relatie en communicatie met die ander harmonieuzer zijn.

Re-Move is gecertificeerd consultant van Q4 Profiles. Deze profielen geven snel en met grote betrouwbaarheid een analyse van uw gedrag en dat van uw omgeving.

Een D.I.S.C profiel wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn daarbij simpel, effectief en te gebruiken.
Dit betreft hier geen test, want goed of fout bestaat niet het is een model wat bijdraagt aan uw effectiviteit. De D.I.S.C. factor is hierbij uw leidraad.
Vanaf het allereerste moment zijn we ervan overtuigd dat D.I.S.C
. een onderdeel is van menselijk gedrag, namelijk de buitenste laag die mensen kunnen waarnemen: intermenselijke communicatie.

Daar maken we direct het verschil. Het is onze overtuiging dat mensen en hun gedrag uit meer bestaat dan D.I.S.C. en dat mensen meer zijn dan een hokje met eigenschappen. De profielen creëren een context waarin we het gesprek hebben.
Voor deze activiteiten bent u van harte welkom op onze eigen trainingslocatie te Nieuw-Amsterdam ( Emmen ) provincie Drenthe. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Hieronder zijn twee voorbeeld profielen te bekijken,  klik op het profiel van uw keuze!
Q4 Gedragsprofielen
Training - Coaching - Teambuilding - Gedragsprofielen
Re-Move is opgenomen in cursuscatalogi van diverse brancheverenigingen