Na inschrijving ontvangt u van  ons een link waarmee u een online vragenlijst kunt beantwoorden.

Hieruit komt een zeer uitgebreide gedragsanalyse die bekend staat om zijn kwaliteit. Voorbeelden van deze profielen zijn te vinden op onze website bij gedragsprofielen. Nadat uw profiel is aangemaakt maakt onze coach een telefonische afspraak met u om uw profiel uitgebreid door te nemen en uit te leggen. Onze coaches zijn al vele jaren officieel gecertificeerd hiervoor.


Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Een D.I.S.C profiel wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn daarbij simpel, effectief en te gebruiken.

Dit betreft hier geen test, want goed of fout bestaat niet het is een model wat bijdraagt aan uw effectiviteit. De D.I.S.C. factor is hierbij uw leidraad. U krijgt een helder inzicht in uw gedrag hetgeen u veel zal leren over de communicatie met u zelf en anderen.
  Geheel Nederland


  Startgarantie
 
 
Re-Move is opgenomen in cursuscatalogi van diverse brancheverenigingen
U kunt dit ook combineren met een 1 daagse coaching! klik hier voor meer info
Duur en tijden:
ca. 2,5 uur totaal


Uw investering
Training:           € 249,00 exc. Btw per persoon

Inclusief DISC gedragsanalyse

Optioneel
Drijfverenanalyse: €  89,00 exc. Btw per persoon

Vanaf 4 personen maatwerktraining mogelijk (locatiekosten voor opdrachtgever)
Drijfverenanalyse
Het gedragsprofiel kunt u uitbreiden met een drijfverenanalyse. De Drijfverenanalyse brengt de meest belangrijke innerlijke motivatoren in kaart. Het geeft inzicht in waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat hem/haar motiveert. Een drijfveer geeft weer wat we belangrijk vinden in het leven en vanuit welke situaties we geneigd zijn om in actie te komen.
Wilt u meer informatie? neem dan contact met ons op via email, ons contactformulier of per telefoon: 0591-346258
Training - Coaching - Teambuilding - Gedragsprofielen