Referenties

Re-Move heeft in haar 20 jarige bestaan een grote diversiteit van tevreden klanten opgebouwd in
allerlei branches. Op uw verzoek willen wij u graag met hun in contact brengen. Hieronder presenteren we een kleine selectie hieruit.
TVM Verzekeringen
Ik heb Gerda leren kennen als iemand die zeer analytisch is, zonder daarbij de menselijke kant uit het oog te verliezen. Gerda kan iemand erg snel doorgronden. Dat is bijna eng, maar voert wel heel snel tot resultaat. Ze heeft de gave de juiste vragen te stellen en eigenlijk op dat moment ook het antwoord ook al te kennen. En het gekke is: vaak heeft ze het nog bij het rechte eind ook. Ik heb dan ook veel positive herinneringen aan de coaching bij Gerda en er nog steeds baat bij, zowel zakelijk als privé.
Franz Goga
TVM
Directie Sismatec
“Re-Move heeft ons beter inzicht gegeven in de sterkte en zwakte van onze organisatie.
Duidelijk wordt dat de manier van elkaar benaderen veel bepaalt en we hebben geleerd het maximale uit communicatie te halen. Het toepassen van nieuwe technieken heeft ons direct succes opgeleverd.
Ons hele team is enthousiast.
www.sismatec.nl
Doordat we veel bezig zijn met het nieuwe werken en duurzame innovaties in onze organisatie begeven we ons vaak op het terrein van cultuur- en organisatiever-andering. Je maakt vaak resultaatafspraken zonder de ander, -laat staan jezelf te kennen-.Daarom zijn we aangenaam verrast met jouw nieuwe tool ,onderling hebben we na afloop nog veel van gedachten gewisseld en kennis gedeeld.Voor ons gevoel bleef cultuur toch altijd iets wat niet echt tastbaar is. Door kleine stapjes te nemen kun je cultuur langzaam ombuigen. Jouw presentatie maakt cultuur ineens tastbaar en zichtbaar voor iedereen in de organisatie. Jij brengt een positieve vibe met zich mee en maakt inzichtelijk wie welke passie en talenten heeft. Maar het belangrijkste wat ik van je heb geleerd is dat je zelf eenvoudig iets kunt bijdragen aan de cultuurverandering. In plaats van naar elkaar wijzen, neem je heft in eigen handen om voor meer enthousiasme en plezier in de organisatie te zorgen.
De zes belangrijkste woorden zijn ”Jij hebt gelijk, ik zat fout”. De vijf belangrijkste woorden “Dat heb je prima gedaan”. De vier belangrijkste woorden “Wat vindt jij ervan?” . De drie belangrijkste woorden “Als je wilt”.
De twee belangrijkste woorden “Dank je”. De belangrijkste “Wij”. En de minst belangrijkste “Ik”.

Dank ervoor dat je ons een een stap
verder hebt gebracht.

Met vriendelijke groet,
Drs. Gerard Siebum MBA
APICS Certified Supply
VuurKracht StarterAdviesbureau adviseert en ondersteunt startende ondernemers. Re-Move verzorgt voor onze klanten al enige tijd trainingen op het gebied van verkoopvaardigheden en telefonische acquisitie. VuurKracht, de ‘kracht’ in onze bedrijfsnaam zegt het al, staat voor een daadkrachtige aanpak. Met de praktische én doelgerichte aanpak die Re-Move in haar trainingen hanteert, ondersteunen zij onze visie in de begeleiding van onze klanten.

VuurKracht StarterAdviesbureau
www.vuurkracht.nl
Opdrachtgever MCL Leeuwarden, Technisch Beheer.

10daagse training: communicatie -leidinggeven - persoonlijke effectiviteit - time-management.

Langs deze weg wil ik Gerda en Ton bedanken voor de geweldige cursus die we van jullie op ludieke wijze hebben ontvangen. Super !!
In 1996 heb ik een nieuw bedrijfspand in Stadskanaal laten bouwen. Ik verkocht alles op het gebied van kantoorinrichting en -machines. Ik was mij ervan bewust dat deze investering een hogere omzet met zich mee zou moeten brengen. Voor mij betekende dit dat ik ook extra moest investeren in mijn personeel om dat doel te bereiken. Op het juiste moment ontmoette ik Ton Grimm van Re-Move. In een op maat gemaakte verkooptraining leerde hij ons om klantvriendelijker te zijn, echte interesse te tonen in de klant, de wensen van klanten beter te inventariseren en bezwaren van klanten weg te nemen, om zo de kans van verkoopdeals te vergroten. Rollenspel en een “mistery-guest” waren onderdeel van deze training. Ton leerde mij, als eigenaar, om ook na de verkooptraining dagelijks mijnpersoneel te motiveren in de nieuwe verkooptechnieken. Het resultaat van de training was direct merkbaar : de omzet steeg boven alle verwachtingen, ook alle jaren na de verkooptraining. In 2001 heb ik uiteindelijk mijn bedrijf, met jaarlijks zeer winstgevende cijfers, goed kunnen verkopen, mede dankzij Re-Move. Ongelofelijk hoe een geringe investering in mijn personeel heeft geleid tot dit grote succes. Later heb ik Ton met regelmaat laten adviseren met aanname/coaching van personeel in mijn huidige uitzendorganisatie, o.a. met behulp van de profielen van T.S.I. die mijzelf en mijn medewerkers veel nuttige inzichten hebben opgeleverd.

Roel van Bennekom
Eigenaar Flex-Job
0591-346258
Training
Coaching
Mediation
Gedragsprofielen