Na inschrijving ontvangt u van  ons een code waarmee u een digitale vragenlijst kunt beantwoorden. Hieruit komt een zeer uitgebreide gedragsanalyse van een organisatie die bekend staat om zijn kwaliteit van haar profielen en continue innovatie. Voorbeelden van deze profielen zijn te vinden op onze website bij gedragsprofielen. Nadat uw profiel is aangemaakt maakt onze coach een telefonische afspraak met u om uw profiel uitgebreid door te nemen en uit te leggen. Onze coaches zijn al vele jaren officieel gecertificeerd hiervoor.

Nb
Het betreft hier een persoonlijk stijlprofiel
Overige varianten zoals bijvoorbeeld een waarde profiel, een interesse profiel of een commerciële stijlprofiel zijn met het persoonlijk stijl profiel te combineren tegen zeer redelijke tarieven.

Dit is bedoeld voor iedereen die een inspirerend en praktisch instrument wil hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Een D.I.S.C profiel wordt door ons ingezet individueel en voor groepen bij coaching en training. De kleuren zijn daarbij simpel, effectief en te gebruiken.
Dit betreft hier geen test, want goed of fout bestaat niet het is een model wat bijdraagt aan uw effectiviteit. De D.I.S.C. factor is hierbij uw leidraad. U krijgt een helder inzicht in uw gedrag hetgeen u veel zal leren over de communicatie met u zelf en anderen.
Duur training:   ca. 2 1/2 uur

Uw investering: € 345,00 ex. BTW
Inclusief:

Persoonlijk gedragsanalyse
  Geheel Nederland


  Startgarantie
 
 
Re-Move is opgenomen in cursuscatalogi van diverse brancheverenigingen
Training - Coaching - Teambuilding - Gedragsprofielen
U kunt dit ook combineren met een 1 daagse coaching! klik hier voor meer info